ideal2_logo_android_kastje

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke betalingsmethodes van uw eigen bank.

U plaatst een bestelling bij Androidkastje.nl. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik hiervoor in de betalingswijze iDeal aan. Controleer uw bestelling en rond deze af . Vervolgens word u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. Uw bank vraagt een aantal gegevens in te vullen en u voldoet de betaling eenvoudig. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en de bestelling wordt verwerkt en direct naar u verzonden. U ontvangt een betalingsbevestiging van uw eigen bank

bank_overschrijving_logo

Maak uw betaling direct over naar onze bankrekening. Gebruik uw Bestelling ID als betaalreferentie. Uw bestelling wordt niet verzonden tot de betaling op onze rekening is bijgeschreven.

contant

Het is ook mogelijk om uw bestelling af te halen bij Androidkastje.nl. Zodra uw bestelling klaar is, nemen wij contact met u op om een ophaalafspraak te maken.

U plaatst een bestelling bij Androidkastje.nl. Bij het afrekenen in de betaalwijze van uw bestelling kunt u aangeven dat u bij afhaal wenst te betalen. Klik hiervoor in de betalingswijze “Contant bij afhaal” aan. Controleer uw bestelling en rond deze af. Vervolgens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op middels uw accountgegevens. Er wordt een afspraak met u ingepland, zodat wij ruim de tijd voor u kunnen nemen voor persoonlijke service. U betaalt pas bij afhaal met contant geld en liefst gepast.